Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със бензинова помпа алфа 145 1.4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със бензинова помпа алфа 145 1.4

Колеги помагайте , проблема е следния колата е алфа 145 1.4 боксер днес ми изгоря бензиновата помпа и купих чисто нова от магазина на стамболийски в София и понеже нямаше точно същата ми дадоха някаква която казаха че е заместител и така смених я аз но колата много трудно пали и като запали трудно се форсира и във ход постоянно прекъсва и придърпва. Та питането ми е който е изпатил като мен да каже от къде да си купя нова помпа.
    Last edited by niki_boksa; d.m.y г., 19:49.

Първоначално публикувано от niki_boksa Покажи съобщение
    Колеги помагайте , проблема е следния колата е алфа 145 1.4 боксер днес ми изгоря бензиновата помпа и купих чисто нова от магазина на стамболийски в София и понеже нямаше точно същата ми дадоха някаква която казаха че е заместител и така смених я аз но колата много трудно пали и като запали трудно се форсира и във ход постоянно прекъсва и придърпва. Та питането ми е който е изпатил като мен да каже от къде да си купя нова помпа.
    Тия там двамата са малко дръпнати продавачите в тоя магазин!!! Преди време се опитаха да ми набутат гарнитура която грам нее за моята кола ама удариха на камък! Иди и им кажи еи така че са ти продали нещо което нестава, без значение какво ще стане но поне да си знаят да не се правят на много велики!!!
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:02.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
      X